Sluit Menu

Waarom wij met planten verven

Onze boeiende reis langs natuurlijke kleuren en verfmethoden begon in Aït Bouali, een klein dorpje in het Hoge Atlas gebergte van Marokko. Door de komst van synthetische kleurstoffen zijn veel oude verftechnieken vergeten. Eén van die technieken is het verven met natuurlijke kleurstoffen.

La Canisse, a hidden gem

Op 45 minuten rijden van Marrakech ligt Oumnass. Een klein dorpje waar je het dagelijkse Marokkaanse leven op het platteland ervaart. Daar vind je La Canisse, een kleine parel midden in het groen.

Tajine Berbère

De tajine Berbère combineert de smaken van de Atlas. Deze traditionele stoofpot bestaat uit een mengeling van simpele groenten: aardappelen, ui, tomaten, wortel en courgette. Door deze samen met water en kruiden te stoven, ontstaat een eenvoudig maar ontzettend smaakvol gerecht.

A decorators dream at Riad Jardin Secret

Af en toe kom je ze tegen: die plekken waar je je direct thuis voelt. Riad Jardin Secret is zo een plek. Of het nu de warme glimlach is van Yusuf in de deuropening. Of de heerlijke geur die je tegemoet komt in de hal. Vanaf de eerste minuut voel je het, hier wil ik zijn.

Cosy weekend getaway

Ritselende bladeren en de geur van kampvuur en hout. Vogels die vlak voor het raam op een tak landen en een eekhoorn die zich in diezelfde boom een weg naar boven vindt. Een weekendje in de cosy cabins van Nutchel brengt je voor even terug naar een simpelere manier van leven.

Spring Gathering

Dit evenement is inmiddels voorbij, maar we denken alweer na over een volgende editie! Deze gathering stond helemaal in het teken van de lente, dus kozen we #greenterior als thema. Met rotan meubilair, prachtig wollen textiel, veel groen én een reeks botanische kunstwerken.

Verzorging wollen tapijt en kussens

Al onze producten zijn gemaakt van 100% schapenwol. Wol is een van nature vuilafstotend materiaal, maar blijft met goed onderhoud langer mooi. In dit artikel vind je onze adviezen voor de verzorging van jouw nieuwe tapijt of kussen.