Sluit Menu

Magisch Tinerhir

Onder de Hoge Atlas en boven de Sahara vind je de magische stad Tinerhir. Deze stad van Kasbahs en bloeiende tuinen is een ware lust voor het oog en al je andere zintuigen.

Paradise valley

Ongeveer 20 kilometer ten Noorden van Agadir vind je Paradise Valley. Zoals de naam al doet vermoeden, een waar paradijs.

Woestijnstad Zagora

De woestijnstad Zagora ligt net boven de Sahara en is een must visit als je in Marokko bent. Niet alleen om de dusty desert vibes als je er eenmaal bent aangekomen, ook de route ernaartoe is prachtig.

Dar Isselday

Net na de Tizi n Tichka pass van Marrakech naar Ouarzazate vind je de gerenoveerde Berberwoning Dar Isselday van Kamal en Fatima Yakoubi.

Kwaliteit Berbertapijt

Eén van de meest gestelde vragen, is hoe je de kwaliteit van een Berbertapijt kan beoordelen. Daarom hebben we in dit artikel een aantal punten opgesomd.

Riad Berbère

In deze groene oasis in het hartje van de Medina vind je alle rust die je nodig hebt in het drukke Marrakech.

Roadtrip door het Atlas gebergte

Deze roadtrip door de Midden en Hoge Atlas, van Tahla en Taza via Azrou naar Aït Bouguemez, is niet veel bereisd maar zeker een aanrader. Weinig toeristen én veel gastvrijheid.

Slowing down

Als je ergens goed tot rust kan komen, is het Marokko. Enige voorwaarde is wel dat je de reisfilosofie van het loslaten kan omarmen. Enkele tips..

Wol voor tapijten

Het wol voor onze tapijten, plaids en kussens wordt schoongemaakt in de rivier. Daarin zit weinig kalk en op deze manier verbruiken we geen kostbaar kraanwater.